Modernisatie & Renovatie

Modernisatie & Renovatie (wetgeving KB)

 

  

Het belang van moderniseren

Uw lift moderniseren is voor verschillende redenen belangrijk.
Een ongeluk is snel gebeurd, maar met de juiste maatregelen kan u dit voorkomen. Investeren in veiligheid is daarom cruciaal. Voor het wettelijke kader m.b.t. veiligheid van liften verwijzen wij naar de brochure van FOD Economie.

Wij bestuderen hoe we de werking van uw lift betrouwbaarder kunnen maken. Dit doen we met respect voor de bestaande onderdelen die nog perfect dienst doen. Wanneer u het verouderd besturingssysteem van uw lift door ons laat vervangen zal u al snel veel ongemakken vermijden.
Wanneer u tijdig bepaalde liftonderdelen vervangt, zorgt u er ook voor dat uw lift efficiënter en zuiniger gaat werken. Dit verlengt immers de levensduur van uw lift aanzienlijk.
U beleeft de rit in alle comfort dankzij onze nieuwe snelheidsregelaars.
U heeft verschillende opties indien u uw verouderde of beschadigde liftcabine een nieuw leven wenst in te blazen. Wanneer u de bekleding van kooi en wanden vernieuwt kan uw liftkooi er weer als nieuw uitzien. Wist u dat het ook mogelijk is om de volledige kooi te vervangen door het laatste nieuwe ontwerp?
Uw lift is immers het visitekaartje voor uw gebouw.
U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de gebruikte materialen. Onze verkoopsmedewerkers beantwoorden al uw vragen in verband met het nieuwe KB beantwoorden graag.
Wenst u uw lift volledige te vernieuwen, dan kan u hiervoor ook bij ons terecht.

 

 

Zie ook onze klassieke liften.