Eigen Studiedienst

Eigen studiedienst

 

Ons studiebureel volgt uw modernisatie op van A tot Z!

ORA Liften moderniseert zowel klassieke, geklasseerde liften alsook hedendaagse liften met de meeste zorg.

Wij zijn uw specialist in het aanpassen van uw lift volgens de laatste veiligheidsnormen.

Wij lossen uw liftproblemen op!

Hoe gaan we te werk? 

Ons studiebureel behandeld uw aanvraag met de grootste zorg .

ORA Liften voert voor elke modernisering steeds een vrijblijvend plaatsbezoek uit voor het opnemen van de benodigde gegevens. Bovendien leggen wij een volledig fotodossier en een beknopt technisch dossier aan.

Wij houden rekening met al uw wensen bij het opstellen van uw offerte.

Ons studiebureel blijft actief medewerken zowel tijdens als na de uitvoering van de modernisatiewerken.

Onze interne keuringsdienst voert na elke modernisatie een controle uit alvorens wij uw E.D.T.C. (externe dienst voor technische controle) contacteren voor het uitvoeren van een externe controle. Wij blijven tijdens deze controle actief meewerken om zo vlot mogelijk een attest van regularisatie te bekomen. ORA Liften biedt u deze assistentie gratis aan.

U vindt een ruime keuze aan materialen terug in onze showroom. U kan een afspraak maken om alle stijlen van rustiek tot modern te komen bekijken. Ons sales team helpt u graag verder tijdens uw bezoek.

Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers tijdens de kantooruren op 03/218.45.73 of per email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

ORA Liften is ook gespecialiseerd in het aanpassen van geklasseerde of klassieke liften volgens de laatste normen veiligheidsnormen.

U maakt uw lift betrouwbaarder, mooier en energievriendelijker door uw lift volledig te moderniseren. Dit is een investering waarbij u de waarde van uw gebouw doet stijgen en die zich terugverdient door lagere onderhouds- en energiekosten.