Service

24u Service

lees meer

Uw lift is onze zorg!

Dankzij het feit dat ORA Liften ISO9001 gecertificeerd is dient uw lift maar 2 maal per jaar gekeurd te worden door uw controle organisme (E.D.T.C.).

Gepland preventief onderhoud en service is essentieel voor praktisch alle mechanische systemen en liften zijn geen uitzondering.

Onze 24/24 service via onderhoudscontracten verzekert een goede en duidelijke dienstverlening.

Omdat storingen en herstellingen kosten u geld daarom is het belangrijk dat u beschikt over een team van experts die regelmatig uw lift nakijken. ORA Liften staat in voor een goede, betrouwbare en veilige werking van uw liftinstallatie. Wij bieden 3 verschillende preventieve onderhoudscontracten aan waardoor u steeds een contract kan kiezen dat voldoet aan uw behoeften.

Door ons preventief onderhoudsplan kunnen wij mogelijke defecten vroegtijdig lokaliseren.

Onze 3 standaard onderhoudscontracten zijn de volgende:

1/ preventief onderhoud : (onderhoud en 24u depannage waarbij enkel de courante onderhoudsmiddelen in het contract zijn inbegrepen*). Dit contract wordt het meest gekozen voor privé gebouwen.

2/ service zonder zorgen : (dit is een halve omnium waarbij ook de onderdelen zoals deursluiters en het liftschakelbord dat mogelijk wel eens vervangen moeten worden ook in het contract begrepen zijn*). Dit contract wordt meestal gekozen door bedrijven of gebouwen waarbij de tijd tot herstelling bij ernstigere pannes zo kort mogelijk gehouden moet worden. Hier wordt geen tijd verloren met opstellen van offertes en toekennen van de bestelling. De meest voorkomende herstellingen zijn in dit contract begrepen en worden ASAP uitgevoerd.

3/ omnium : hierbij zijn alle onderdelen zelfs de volledige deuren en machines inbegrepen in het contract*. Dit contract wordt gekozen door overheden die jaarlijks een vast budget hebben en zich hier strikt aan wensen te houden.

* Voor de exacte voorwaarden kan u contact opnemen met ons sales afdeling tijdens de kantooruren op 03/218.45.73 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Alvorens een onderhoudscontract wordt afgesloten wordt steeds vrijblijvend een plaatsbezoek uitgevoerd voor het opmaken van een technisch dossier.

Enkel de liften waar we gegarandeerd wisselstukken van hebben komen in aanmerking om opgenomen te worden in ons onderhoudspark.

Onze merken

Onze merken in de kijker

View all
View

Eltec

Eltec huisliften Eltec staat synoniem voor Italiaans design en kwaliteit.

View

Metron

Metron personen-en goederenliften Met Metron leveren we zowel personen- als ook goederenliften...