Modernisatie & Renovatie

Modernisatie & Renovatie (wetgeving KB)

 

  

Het belang van moderniseren

Modernisatie van een lift is voor verschillende redenen van belang.
Een ongeluk is snel gebeurd, maar met de juiste maatregelen kan dit voorkomen worden. Investeren in veiligheid is daarom cruciaal. Voor het wettelijke kader m.b.t. veiligheid van liften verwijzen naar de brochure van FOD Economie
Met respect voor de bestaande onderdelen die nog perfect dienst doen, wordt er gekeken naar wat de werking van de lift betrouwbaarder kan maken. Het vervangen van een verouderd besturingssysteem kan al snel veel ongemakken vermijden.
Op tijd bepaalde liftonderdelen vervangen, zorgt er ook voor dat uw lift efficiënter en zuiniger gaat werken. Hierdoor kan de levensduur van de lift aanzienlijk verlengd worden.
Onze nieuwe snelheidsregelingen zorgen ervoor dat de gebruiker in alle comfort de rit beleeft.
Indien men een verouderde of beschadigde liftcabine een nieuw leven wenst in te blazen, dan zijn er verschillende opties voor handen. De kooi kan er weer als nieuw uitzien door de bekleding van vloer en wanden aan te pakken of de volledige kooi kan vervangen worden door het laatste nieuwe ontwerp.
Een mooie lift fungeert als een visitekaartje voor het gebouw, het nodigt uit.
Voor een demonstratie van de gebruikte materialen, kan u na afspraak terecht in onze showroom. Voor extra uitleg in verband met het nieuwe KB kan u contact opnemen met ons verkoop team.


Indien een volledige vernieuwing van de lift zich opdringt kan u ook hiervoor bij ons terecht. (lees meer).
 

 

Zie ook onze klassieke liften.