Eigen Studiedienst

Eigen studiedienst

 

Ons studiebureel volgt uw modernisatie op van A tot Z!

Zowel klassieke, geklasseerde liften als ook hedendaagse liften worden door onze diensten met de meeste zorg gemoderniseerd.

ORA Liften is de specialist in het aanpassen van liften volgens de laatste normen in verband met veiligheid van liften.

Wij lossen uw liftproblemen op!

 Zie ook onze rubriek i.v.m. Wetgeving KB 09/03/2003 

Hoe gaan we te werk? 

 Elke aanvraag wordt door ons studiebureel met de grootste zorg behandelt.

Voor elke modernisering, of het nu een grote of een kleine modernisering betreft, wordt een vrijblijvend plaatsbezoek uitgevoerd voor het opnemen van de benodigde gegevens.  Een volledig foto dossier wordt aangelegd alsmede een beknopt technisch dossier.

Bij het opstellen van de offerte wordt rekening gehouden met de wensen van de klant.

Ook tijdens en na de uitvoering van de modernisatie werken blijft ons studiebureel actief meewerken.

Zo wordt er na elke modernisatie door onze interne keuringsdienst een controle uitgevoerd alvorens uw E.D.T.C. (externe dienst voor technische controle) gecontacteerd wordt voor het uitvoeren van een externe controle. Ook dan blijven wij meewerken om zo vlot mogelijk een attest van regularisatie te bekomen voor onze klanten. Wij assisteren vrijblijvend het E.D.T.C. bij elke controle in verband met modernisatie werken.

In onze showroom vindt u een ruime keuze aan materialen gaande van rustiek tot modern. Ons sales team staat u graag te woord om u te helpen met het vinden van de voor u meest geschikte oplossing.

Voor al uw vragen kan u vrijblijvend contact nemen met onze medewerkers : tijdens de kantooruren op 03/218.45.73 of per email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

ORA Liften is ook gespecialiseerd in het aanpassen van geklasseerde of klassieke liften volgens de laatste normen in verband met veiligheid van liften.

Door het volledig moderniseren van uw lift verhoogt de betrouwbaarheid, kan u de lift mooier en energievriendelijker maken. Dit is een investering waarbij de waarde van het gebouw stijgt en die zich terugverdient door lagere onderhouds- en energiekosten.